Prijava


Pozabljeno geslo?
Registracija

Povabilo h kandidaturi za 20. cvičkovo princeso

Pred nami je prireditev 46. Teden cvička, v sklopu katere bodo v Zvezi društev vinogradnikov Dolenjske tudi letos izbrali novo cvičkovo princeso, tokrat 20. po vrsti.

19. cvičkova princesa Dragica Ribič bo po letu dni poslanstva krono predala naslednici na osrednji prireditvi v soboto, 26.maja 2018.

Zveza društev vinogradnikov Dolenjske vabi dekleta nad 18. letom starosti, z najmanj srednješolsko izobrazbo, ki ste doma iz vinorodnega okoliša Dolenjske, da se prijavite na povabilo. Kandidatke morate biti povezane z vinogradništvom (imate doma vinograd, poklicno delate v vinogradništvu ali vinarstvu ali pa ste someljejke), poznati morate osnove vinogradništva in kletarjenja, predvsem cvička, imeti morate sposobnost javnega nastopanja, tudi v tujem jeziku, predvsem pa morate imeti v srcu željo, da postanete del zgodbe o cvičku in njegove družine.
Pričakujemo, da si pridobite podporo v enem od društev vinogradnikov, ki je povezano v Zvezo društev vinogradnikov Dolenjske.
Prijavo, ki mora vsebovati kratek življenjepis z osebnimi podatki, telefonsko številko, e-mail naslovom in novejšo fotografijo, pošljite do vključno 22 4. 2018na naslov tajnika ZDVD:

  • Jože Perme, Podroje 17a, 1275 Šmartno pri Litiji.

Lepo povabljene!


Povezave
Zveza društev vinogradnikov Dolenjska

Prijavite se na novice

Se želite odjaviti?
Izdelava in trženje: Madison Systems 2011




O portalu
Kontakt
Pogoji uporabe | O piškotkih
Cenik oglaševanja
Vreme

Opozorilo

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke".
Kaj so piškotki in katere uporabljamo preberite tukaj.
Ali dovolite shranjevanje piškotkov na vaš računalnik?

Vaša izbira se bo shranila na vaš računalnik.